Wielrennen op TV 1 september 2022 | Hoe laat inschakelen voor aankomst bergop in Vuelta? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 1 september 2022 | Hoe laat inschakelen voor aankomst bergop in Vuelta?

Wielrennen op TV 1 september 2022 | Hoe laat inschakelen voor aankomst bergop in Vuelta?

Op de eerste dag van september moet er in de Vuelta a España weer geklommen worden. De aankomst ligt op de Peñas Blancas en zal een nieuwe test voor leider Remco Evenepoel vormen. Verder wordt in Nederland de derde etappe van de Simac Ladies Tour verreden. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden etappe 12 Vuelta a España 2022

Na een sprintetappe finishen de renners in de Vuelta donderdag weer bergop! Na een lange eenvoudige aanloop is de streep getrokken bovenop de Peñas Blancas. De zwaarte van de klim zit vooral in de lengte van negentien kilometer. Het gemiddelde van 6,7 procent valt relatief mee, al kent de klim steilere stukken. Zet Remco Evenepoel zijn imponerende optreden voort? Of zien we een eerste scheurtje in het bastion van de Belgische ronderenner?

Om 12.34 uur begint het peloton aan de etappe om omstreeks 17.30 uur te finishen op Peñas Blancas. Tussen 16.45 en 17.10 uur worden de renners aan de voet van de slotklim verwacht. Vanaf 14.30 uur zendt Eurosport de etappe live uit op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Sporza schakelt om 15.50 uur in op zender Eén. In de Leiderstrui verzorgt van start tot en met de finish een liveblog.

TV en tijden etappe 3 Simac Ladies Tour 2022

Lorena Wiebes stapelt maar weer eens de ene zege op de andere in een rittenkoers. Ze won tot dusver al de eerste twee etappes in de Simac Ladies Tour en de kans is groot dat daar donderdag een derde bijkomt. In de etappe van Gennep naar Gennep zijn de twee passages van de Mookerheide de enige obstakels, die mogen echter geen enkele probleem zijn voor de sprintsters. Als u een abonnement hebt op Ziggo, dan kunt u vanaf 14.40 uur de koers live volgen via Ziggo kanaal 14 en Ziggo Select. L1 verzorgt online een livestream.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws