Wielrennen op TV 11 juni 2022 | Frankrijk, Nederland, België en Engeland: overal koers! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 11 juni 2022 | Frankrijk, Nederland, België en Engeland: overal koers!

Wielrennen op TV 11 juni 2022 | Frankrijk, Nederland, België en Engeland: overal koers!

Zaterdag 11 juni zal de boeken ingaan als een mooie wielerdag. Op maar liefst vier fronten kun je namelijk genieten van de wielersport. In de Leiderstrui weet hoe laat en waar!

TV en tijden etappe 7 Critérium du Dauphiné 2022

In het Critérium du Dauphiné worden zaterdag de echte bergen opgezocht. Het peloton krijgt de Col du Galibier en de Croix-de-Fer voor de kiezen; twee Alpenreuzen die hun sporen gaan nalaten. Finishen doen we in Vaujany, op een beklimming van 5,7 kilometer aan 7,2 procent.

Eurosport en Sporza verzorgen - zoals inmiddels gekend - de livebeelden. De gespecialiseerde sportzender is er op het hoofdkanaal en de Eurosport Player bij vanaf 15.10 uur, terwijl de Belgische aanbieder om 15.45 uur in zal schakelen. Finishen doen we omstreeks 17.00 uur.

TV en tijden Dwars door het Hageland 2022

In België staat er een zeer mooie koers op het programma. Als je tijd hebt, kunnen wij niet anders dan zeggen: kijken! Dwars door het Hageland staat pas sinds enkele jaren weer op de kalender, maar heeft nu al een mooi plekkie vergaard op de wielerkalender als de Vlaamse Strade Bianche.

Gelukkig kunnen we hier live naar gaan kijken, voordat we overschakelen naar de Alpen voor de Dauphiné. Sporza is er op Eén vanaf 13.30 uur bij, exact hetzelfde tijdstip als dat Eurosport eraan begint op de Eurosport Player. De finish van deze koers staat rond 15.20 uur gepland.

TV en tijden etappe 4 ZLM Tour 2022

Ook in de ZLM Tour stappen de coureurs zaterdag weer op de fiets, voor een nieuwe sprintmogelijkheid in het Brabantse Mierlo. Deze is - net als de voorgaande dagen - vanaf 15.45 uur te aanschouwen op L1, Omroep Brabant of de Eurosport Player. De rit finisht naar verwachting rond vijven.

TV en tijden etappe 6 Women's Tour

De Britse Women's Tour komt zaterdag tot een einde na een enerverende editie, waarin Lorena Wiebes tweemaal succesvol was. Kan zij het ook in de slotrit? Dat is vanaf 11.55 uur te zien op de Eurosport Player, die er een heel eind bij is tot aan de finish.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws