Wielrennen op TV 12 juli 2022 | De Tour gaat weer verder! Hoe laat moet je klaarzitten? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 12 juli 2022 | De Tour gaat weer verder! Hoe laat moet je klaarzitten?

Wielrennen op TV 12 juli 2022 | De Tour gaat weer verder! Hoe laat moet je klaarzitten?

We moesten het een dagje zonder koers doen, maar dinsdag is er gelukkig weer gewoon wielrennen op TV te zien. De Tour de France gaat namelijk verder met de tiende etappe, wat er eentje voor de vluchters lijkt te gaan worden. Een mooie rit om de beeldbuis voor aan te zetten dus, en In de Leiderstrui vertelt je hoe laat je dat moet doen.

TV en tijden etappe 10 Tour de France 2022

Na een welverdiende rustdag mogen alle overgebleven renners zich opmaken voor een dag vol heuvels. De avonturiers zullen deze dag met rood omcirkeld in hun agenda hebben, want de beklimmingen lijken niet zwaar genoeg voor de klassementsmannen te zijn. Om 13.40 uur beginnen de mannen eraan, om vervolgens rond de klok van 17.07 uur te finishen.

Uiteraard zijn er weer genoeg zenders van de partij die livebeelden aanbieden. Zo is Eurosport er al vanaf 13.15 uur bij op Eurosport 1 en de Eurosport Player, terwijl ook de NOS al om 13.22 uur inschakelt op NPO1. Ook bij Sporza kun je zo'n anderhalf uur later (14.40 uur) terecht op Een. Op laatstgenoemde twee zenders wordt er in de avond nog nagebabbeld in respectievelijk De Avondetappe (21.22 uur) en Vive le Vélo (21.10 uur).


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws