Wielrennen op TV 12 maart 2021 | Waar worden Parijs-Nice en Tirreno live uitgezonden? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 12 maart 2021 | Waar worden Parijs-Nice en Tirreno live uitgezonden?

Wielrennen op TV 12 maart 2021 | Waar worden Parijs-Nice en Tirreno live uitgezonden?

Ook vrijdag wordt weer volop gekoerst in binnen- en buitenland. In Parijs-Nice wordt al vroeg geklommen en de etappe in Tirreno-Adriatico heeft veel weg van de etappe van donderdag. In de Leiderstrui zoekt voor u uit waar u het spektakel kan aanschouwen.

TV en tijden Parijs-Nice op 12 maart

De zesde etappe van Parijs-Nice is op tv vanaf 14.45 uur live te volgen op Sporza (Één). Tip: schakel niet te laat in, want na 46 kilometer koers vinden we in een tijdsbestek van zeventig kilometer maar liefst vier gecategoriseerde beklimmingen.

Daarna loopt het allemaal met een sisser af, met nog wel één klimmetje, maar vooral een lange afdaling naar het dal en vervolgens een heuvelachtige weg richting de meet in Biot. Naast Sporza wordt Parijs-Nice vanaf 14.30 uur uitgezonden op Eurosport 2 en de Eurosport Player.

TV en tijden Tirreno-Adriatico op 12 maart

Qua kenmerken heeft de derde etappe van Tirreno-Adriatico veel weg van de tweede. Een lange rit, eindigend op een heuveltje. Kan Van Aert zijn koppositie in het algemeen klassement behouden, of gaat Mathieu van der Poel misschien met de leiderstrui aan de haal?

Vanaf 13.30 uur is de Tirreno-Adriatico live te volgen via Eurosport en de Eurosport Player.

TV en tijden Healthy Ageing Tour op 12 maart

De rensters fietsen vrijdag meermaals de VAM-berg in Drenthe over, met Ellen van Dijk aan de leiding in het klassement. Gaat ze met de eindoverwinning aan de haal? De slotetappe van de Healthy Ageing Tour is vanaf 12.00 uur live te volgen via Podium.tv en de Eurosport Player.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws