Wielrennen op TV 13 augustus 2022 | Punchen in Noorwegen, klimmen in Tour of Scandinavia! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 13 augustus 2022 | Punchen in Noorwegen, klimmen in Tour of Scandinavia!

Wielrennen op TV 13 augustus 2022 | Punchen in Noorwegen, klimmen in Tour of Scandinavia!

Op zaterdag 13 augustus staan twee etappes in de Scandinavische rittenkoersen op het programma. De Arctic Raye of Norway is aan de derde etappe toe, in de Tour of Scandinavia werken de rensters hun vijfde van zeven etappes af. In de Leiderstrui vertelt je waar en wanneer je kan inschakelen!

TV en tijden etappe 3 Arctic Race of Norway 2022

Op de derde dag van deze Arctic Race of Norway krijgen de punchuers binnen het peloton de kans om voor de dagzege te gaan. De rit is niet al te lastig, maar eindigt wel boven op de Skallstuggu Summit. Deze beklimming is 3,8 kilometer lang met een gemiddelde stijgingspercentage van 6,5 procent. Ideaal dus voor de lichtere types met punch in de benen.

De renners vertrekken om 13.35 uur aan hun tocht van 177 kilometer, de aankomst wordt rond 18.00 uur verwacht. De Eurosport Player zendt de koers uit vanaf 13.30 uur, om 14.15 uur kan je ook inschakelen op het hoofdkanaal van Eurosport.

TV en tijden etappe 4 Tour of Scandinavia 2022

Op de voorlaatste etappe van deze Tour of Scandinavia is het aan de klimsters binnen het peloton om te tonen tot wat ze in staat zijn. De rit is tot aan de voet van de slotklim nagenoeg vlak, maar dan wacht de rensters de Norefjell. Deze beklimming stijgt gedurende elf kilometer aan een gemiddelde stijgingspercentage van zes procent. Voor Marianne Vos, die al drie etappes wist te winnen, wordt het wellicht haar laatste dag in de leiderstrui.

De rensters beginnen er al vroeg aan, om 10.45 uur om precies te zijn. De live-uitzending begint helaas niet bij de start van de rit, maar wel een dik uur later. Op het hoofdkanaal van Eurosport kan u om 12.00 uur inschakelen, de Eurosport Player is er vijf minuten later bij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws