Wielrennen op TV 13 juni 2022 | Waar ziet u nieuwe lastige etappe Ronde van Zwitserland? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 13 juni 2022 | Waar ziet u nieuwe lastige etappe Ronde van Zwitserland?

Wielrennen op TV 13 juni 2022 | Waar ziet u nieuwe lastige etappe Ronde van Zwitserland?

Na een bomvol koersweekend is het begin van een nieuwe koersweek lekker overzichtelijk; enkel de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland staat op het programma. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer deze mooie rit door het Zwitserse middengebergte te volgen is.

TV en tijden etappe 2 Ronde van Zwitserland 2022

Ook de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland biedt kansen aan aanvallers, punchers of de klassementsrenners. Met de Eichenberg (3 km aan 7,4%) en de Challpass (6,3 km aan 6,3%) in de laatste vijftig kilometer zijn de sprinters in ieder geval kansloos. Vanaf de top van de Challpass volgt een snel slot, daar de laatste vijftien kilometer vooral in dalende lijn naar de aankomst in Aesch gaan.

Om 12.10 uur wordt in Küsnacht het startschot voor de tweede etappe gegeven. De aankomst volgt om ongeveer 17.20 uur. Vanaf 15.35 uur kunt u het live volgen op Eurosport, dat de etappe op Eurosport 1 en de Eurosport Player uitzendt.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws