Wielrennen op TV 15 augustus 2022 | Kopecky jaagt op derde goud, Van Riessen op de Sprint Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 15 augustus 2022 | Kopecky jaagt op derde goud, Van Riessen op de Sprint

Wielrennen op TV 15 augustus 2022 | Kopecky jaagt op derde goud, Van Riessen op de Sprint

Maandag 15 augustus even geen wegwielrennen maar alle focus op het EK baanwielrennen in München. Lotte Kopecky komt in actie op het onderdeel Omnium en kan haar derde goud van het toernooi behalen. Namens Nederland neemt Laurine van Riessen het in het sprinttoernooi in de halve finale op tegen thuisfavoriete Emma Hinze. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden EK baan 2022

Op de voorlaatste dag van het EK baanwielrennen in München staan vier finales op het programma. Afgetrapt wordt er om 16.41 uur met de 1 kilometer tijdrit bij de mannen. Namens Nederland is er geen vertegenwoordiging. Die is er met Laurine van Riessen wel op de Sprint bij de vrouwen. Haar wacht een zware kluif in de halve finale. Daarin moet ze afrekenen met thuisfavoriete Emma Hinze. De verschillende rondes worden om 17.25, 18.01 en 18.41 uur (finale) verreden. Tot slot worden ook de medailles op het onderdeel Omnium bij zowel de mannen als de vrouwen verdeeld. Om 18.09 uur beginnen de vrouwen met Lotte Kopecky aan hun laatste onderdeel. De mannen volgen om 18.45 uur.

Voor het baanspektakel kunt u terecht bij Eurosport. De sportzender schakelt om 15.45 uur in voor de finales op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Op de laatste kunt u vanaf 12.00 uur ook het middagprogramma volgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws