Wielrennen op TV 17 juli 2022 | Tour in verzengende hitte naar Carcassonne Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 17 juli 2022 | Tour in verzengende hitte naar Carcassonne

Wielrennen op TV 17 juli 2022 | Tour in verzengende hitte naar Carcassonne

Het was al warm voor de renners in de Tour de France, maar in de etappe van zondag 17 juli doet de hitte er nog een paar graden bovenop. Daarnaast is ook het parcours genadeloos met constant op en af. Verder wordt in België de Baloise Ladies Tour afgesloten. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te volgen is!

TV en tijden etappe 15 Tour de France 2022

Het Tourpeloton wacht weer een bloedhete dag in de Tour de France. Richting finishplaats Carcassonne loopt de temperatuur op naar rond de 36 graden. Échte zware beklimmingen mogen dan ontbreken, het parcours – constant op en af – gecombineerd met de hitte zal zorgen voor een uitputtingsslag. Net als de voorbije etappes maken de vluchters weer veel kans. De sprinters zullen zich echter niet zomaar gewonnen geven, daar de etappe nog een spaarzame kans op een massasprint biedt.

Om 13.15 uur start het Tourpeloton in Rodez, waarna omstreeks 17.51 uur de etappe finisht in Carcassonne. U kunt de etappe volgen via de bekende kanalen: NOS (NPO1, vanaf 13.50 uur), Sporza (Eén, vanaf 14.15 uur) en Eurosport (Eurosport 1 en de Eurosport Player, vanaf 12.50 uur). Verder verzorgt In de Leiderstrui ook een liveblog, waarin u van start tot finish op de hoogte wordt gehouden.

In de avond wordt er in de verschillende talkshows weer nagepraat over de Tour de France. De NOS brengt de Avondetappe vanaf 21.51 uur op NPO1. Vive le Vélo begint 21.15 uur op zender Eén.

TV en tijden etappe 4 Baloise Ladies Tour 2022

De Baloise Ladies Tour wordt zondag afgesloten met de vierde etappe. Zowel de start als de finish ligt in het Belgische Deinze. Het vlakke parcours kent in totaal dertien passages over kasseistroken. De rensters beginnen om 14.00 uur aan de slotrit, waarna de aankomst tussen 17.00 uur en 17.20 uur wordt verwacht. Middels deze livestream kunt u de koers volgen.

TV en tijden Wereldbeker Mountainbike Vallnord 2022

In Vallnord (Andorra) staat zondag een Wereldbeker Mountainbiken op het programma. De crosscountry bij de elite vrouwen begint om 12.00 uur, waarna de mannen volgen om 14.30 uur. U kunt het zien via een livestream van Redbull TV . Ziggo kanaal 14 zendt enkel de vrouwenwedstrijd uit.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws