Wielrennen op TV 17 maart 2022 | Waar en hoe laat ziet u GP de Denain? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 17 maart 2022 | Waar en hoe laat ziet u GP de Denain?

Wielrennen op TV 17 maart 2022 | Waar en hoe laat ziet u GP de Denain?

Donderdag 17 maart staat in teken van de GP de Denain, die in het tweede deel vooral gekenmerkt wordt door veel kasseienstroken. Opmerkelijk genoeg staan er in deze 1.Pro-wedstrijd met Primoz Roglic en Jonas Vingegaard twee grote namen aan de start, al lijken zij niet mee te doen om de dagzege. In de Leiderstrui vertelt u waar en hoe laat u kunt inschakelen om niks te missen.

TV en tijden GP de Denain 2022

Het leukste gedeelte van de GP de Denain zit zeker in de tweede helft van het parcours, waar tweemaal een zestal kasseienstroken op de renners staat te wachten. De lengte van deze stroken is tussen de 1200 en 2500 meter en is doorgaans voer voor het nodige spektakel. Grote namen als Jasper Philipsen (2021) en Mathieu van der Poel (2019) wisten hier eerder al te winnen, maar zij staan dit keer niet aan de start. Voor de favorieten kijken we naar sterke sprinters, maar misschien dat de Nederlander Taco van der Hoorn hier wel een stokje voor kan steken.

De renners starten donderdag om 11.30 uur aan hun wedstrijd over iets meer dan 200 kilometer. Wanneer u niks wilt missen, kunt u in de middag live inschakelen op Eurosport. De sportzender legt deze middag duidelijk de focus op de Franse wedstrijd, want op Eurosport 1, Eurosport 2 en de Eurosport Player zijn ze er vanaf 14.00 uur live bij. Bent u in de middag niet in staat om de koers live te volgen, dan kunt u na afloop op In de Leiderstrui terecht voor een uitgebreid wedstrijdverslag.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws