Wielrennen op TV 19 juli 2022 | Avonturieren na de rustdag, maar hoe laat schakel je in? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 19 juli 2022 | Avonturieren na de rustdag, maar hoe laat schakel je in?

Wielrennen op TV 19 juli 2022 | Avonturieren na de rustdag, maar hoe laat schakel je in?

Na een welverdiende rustdag stappen de renners maandag weer op de fiets om aan hun laatste week van de Tour de France te beginnen. Een mooie rit voor de aanvallers dient zich aan, al zal ene Tadej Pogacar alle kansen willen grijpen om tijd terug te pakken... De TV moet dus aan, en In de Leiderstrui vertelt je hoe laat!

TV en tijden etappe 16 Tour de France 2022

Het peloton kon even een dagje afkoelen in het zwembad of de rivier, maar dinsdag zal er toch echt weer gefietst moeten worden. Een rit van bijna 180 kilometer dient zich aan, waarin er met de Port de Lers en de Mur de Péguère zeker niet de makkelijkste cols op het menu staan. De mannen vertrekken om 12.40 uur vanuit Carcassonne en zullen ergens rond 17.11 uur arriveren in Foix.

Uiteraard is Eurosport er weer vanaf de start bij. Inschakelen kun je om 12.15 uur op Eurosport 1 en de Eurosport Player, maar je kunt ook wachten tot de NOS er om 13.40 uur op NPO1 aan begint. Op datzelfde tijdstip opent ook Sporza haar live-uitzending op Eén. In de avond bieden beide zenders nog een uitgebreide nabeschouwing aan. De Avondetappe is om 21.22 uur te zien op NPO 1, Vive le Vélo zie je om 21.15 uur op Eén.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws