Wielrennen op TV 19 juni 2022 | Apotheose in België en Zwitserland, Groenewegen sprint in Slovenië Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 19 juni 2022 | Apotheose in België en Zwitserland, Groenewegen sprint in Slovenië

Wielrennen op TV 19 juni 2022 | Apotheose in België en Zwitserland, Groenewegen sprint in Slovenië

Zondag zijn er opnieuw vijf koersen te zien! De Ronde van Zwitserland kent zijn climax met een tijdrit van 25 kilometer door het kleine land Liechtenstein. Mauro Schmid zal proberen zijn leiderstrui te verdedigen in de slotrit van de Baloise Belgium Tour, en voor Tadej Pogacar geldt hetzelfde in Slovenië. Daarnaast wordt er opnieuw gekoerst in Frankrijk en bij de vrouwen in Zwitserland. In de Leiderstrui vertelt u precies waar en hoelaat de koersen te zien zijn.

TV en tijden etappe 8 Ronde van Zwitserland 2022

Hoeveel renners er zondag daadwerkelijk aan de start zullen staan van de slotrit in Zwitserland, zal nog moeten blijken. Ruim tachtig renners finishten de zevende etappe, maar dat zegt helaas nog niet alles. De klassementsrenners zullen hopen dat ze bespaard blijven van een positieve coronatest, en gaan dan alles op alles zetten om die zege te pakken in deze zware editie van de Ronde van Zwitserland. De wedstrijd is vanaf 15.15 uur live te zien op Eurosport 1 en in de Eurosport Player, de laatste renner zal rond 16.15 uur finishen.

TV en tijden etappe 5 Baloise Belgium Tour 2022

Na een zinderend gevecht in Durbuy in de vierde etappe, maakt het peloton in België zich op zondag op voor een vlakke rit naar Beringen. Fabio Jakobsen zal ongetwijfeld zijn zinnen hebben gezet op de ritzege hier, al gelden voor Quick-Step Alpha Vinyl ook de belangen van klassementsleider Mauro Schmid. Jasper Philipsen is de topfavoriet voor de ritzege. De wedstrijd is live te volgen op Sporza, zender Eén, vanaf 14.45 uur. Ook Eurosport is er bij, vanaf 16.30 uur kunt u de finale van de rit zien op Eurosport 1 en in de Eurosport Player.

TV en tijden etappe 5 Ronde van Slovenië 2022

Dylan Groenewegen zal in de slotrit van de Ronde van Slovenië opnieuw zijn rappe benen willen tonen. De Nederlandse sprinter van BikeExchange-Jayco won al in de tweede etappe, en zal vooral Pascal Ackermann als grote concurrent beschouwen. De wedstrijd is live te zien in de Eurosport Player tussen 13.00 uur en 15.15 uur.

TV en tijden etappe 4 Route d'Occitanie 2022

Evenals de Ronde van België en de Ronde van Slovenië, eindigt de Route d'Occitanie op zondag met een rit voor de sprinters. Met een voorsprong van meer dan een minuut op zijn eerste tegenstander, zal Michael Woods zich geen zorgen hoeven maken om de eindzege. Het zal dus vol voor de sprinters zijn, en dat zijn er nogal wat: Arnaud Démare, Elia Viviani, Thomas Boudat, Davide Cimolai en Pierre en Rudy Barbier zullen allemaal voor de zege gaan sprinten. De koers is live te volgen tussen 13.30 uur en 15.50 uur in de Eurosport Player.

TV en tijden etappe 2 Ronde van Zwitserland vrouwen 2022

Etappe 1 finishte op zaterdag om 20.45 uur, en de tweede etappe finisht op zondag al om 13.00 uur. Een kort nachtje slapen dus, voor de vrouwen in de Ronde van Zwitserland. Zij maken zich, evenals de mannen, op voor een tijdrit van 25 kilometer in en rond Vaduz in Liechtenstein. Tussen 11.10 uur en 13.00 uur zijn de rensters te bewonderen op Eurosport 1 en in de Eurosport Player.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws