Wielrennen op TV 2 augustus 2022 | Veel scenario's mogelijk in Polen, punchers in Burgos Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2 augustus 2022 | Veel scenario's mogelijk in Polen, punchers in Burgos

Wielrennen op TV 2 augustus 2022 | Veel scenario's mogelijk in Polen, punchers in Burgos

Na een dubbele Tour de France dreigt het zwarte gat, maar gelukkig worden er op dinsdag 2 augustus alweer twee koersen verreden. De Ronde van Polen zit ondertussen al aan de vierde etappe, de Ronde van Burgos gaat dinsdag van start. In de Leiderstrui vertelt je waar en om hoe laat je kan inschakelen!

TV en tijden etappe 4 Ronde van Polen 2022

Op dag vier van deze Ronde van Polen zou het wel eens voor de vluchters kunnen zijn. Het parcours kent redelijk wat hoogtemeters, dus de sprinter die deze rit wil winnen zal in ieder geval over een goed stel klimmersbenen (en een sterke ploeg) moeten beschikken . Als de vluchters het effectief halen, lijken onder andere Tim Wellens en Mauro Schmid kanshebbers voor de ritzege. Quinten Hermans is dan weer iemand die zowel vanuit de vlucht als in de sprint van een uitgedund peloton kan winnen. De start van de etappe is alvast gepland om 12.30 uur, de aankomst is voorzien voor 16.40 uur. De koers is live te volgen bij Ziggo Sport, vanaf 14.30 uur.

Tv en tijden etappe 1 Ronde van Burgos 2022

De eerste etappe van de Ronde van Burgos belooft meteen een pittige te worden. De aankomst ligt namelijk boven op de Alto del Castillo, een klimmetje van 1,1 kilometer aan 6,1 procent. Meteen spek naar de bek van de echte punchers. Of is er een klassementsrenner die meteen de goede vorm laat zien? Een goede Valverde is altijd één van de kanshebbers op dit soort aankomsten. In de Clásica San Sebastián haalde de Spanjaard de finish niet, een dag later werd Valverde negende in het Circuito de Getxo. Wat zal het dinsdag zijn, Alejandro? Iets na 13 uur vertrekken de renners voor hun opdracht van 157 kilometer, rond 16.50 uur kennen we de winnaar en eerste leider. Vanaf 15.00 uur kan u inschakelen op Pickx+ Sports 2 voor livebeelden.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws