Wielrennen op TV 2 oktober 2021 | Roubaix voor vrouwen en nog meer, veel meer! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2 oktober 2021 | Roubaix voor vrouwen en nog meer, veel meer!

Wielrennen op TV 2 oktober 2021 | Roubaix voor vrouwen en nog meer, veel meer!

2 oktober stond bij veel wielerliefhebbers al lang, heel lang met rood omcirkeld in de agenda's en nu is de dag eindelijk daar: Parijs-Roubaix is terug op het menu! De mannen moeten nog één nachtje slapen, maar dat geeft ze wel mooi de kans om naar de vrouwenkoers te kijken. In de Leiderstrui heeft het menu van zaterdag voor je.

TV en tijden Parijs-Roubaix vrouwen 2021

En avant! Parijs-Roubaix 2021 wordt dus afgetrapt met de eerste vrouweneditie in de geschiedenis van de koers, en een groot aantal van 's werelds beste rensters aan de start. Dit is uiteraard ook op TV te bekijken. Eurosport is er op Eurosport 1 en de Eurosport Player vanaf 15.00 uur bij, evenals Sporza op Eén. De NOS schakelt tien minuten later, om 15.10 uur, in voor de Hel van het Noorden. Dit doet de Nederlandse omroep op NPO 1, tot aan de finish rond 17.00 uur.

TV en tijden Giro dell'Emilia 2021

Hoe groot de blijdschap is dat we Parijs-Roubaix op TV te zien krijgen, des te groter is de teleurstelling dat dit niet het geval is voor de Giro dell'Emilia. Normaal maken we in dit overzicht geen melding van koersen die niet op TV te zien zijn, maar voor deze prachtige Italiaanse klassieker met Primoz Roglic, Tadej Pogacar en Remco Evenepoel maken we een uitzondering. We gaan er bij In de Leiderstrui uiteraard wel alles aan doen om jullie te voorzien van een uitgebreid verslag en alle reacties van deze koers.

TV en tijden etappe 5 CRO Race 2021

Ook in Kroatië wordt er gekoerst. De voorlaatste etappe van de CRO Race staat op het menu, met finish in Opatija. Een koninginnenetappe voor de punchers, die niet in grote getale naar Kroatië afgezakt zijn. Deze interessante rit is vanaf 12.30 uur te zien bij op Eurosport 1 en de Eurosport Player. De rit finisht naar verwachting rond 14.30 uur.

TV en Tijden Ethias Cross Meulebeke 2021

Ja, crossliefhebbers, er worden dit weekend ook gewoon twee veldritten afgewerkt. Om te beginnen in Meulebeke, een wedstrijd die de damestop voornamelijk laat schieten. Kijken kunnen we naar deze vrouwenrace om 16.15 uur, en wel op de Eurosport Player. Om 17.30 uur is het de beurt aan de mannen, waar we veel schoon volk aan de start zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws