Wielrennen op TV 2 september 2022 | Hoe laat de tv aan voor lastige sprintfinish in Vuelta? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2 september 2022 | Hoe laat de tv aan voor lastige sprintfinish in Vuelta?

Wielrennen op TV 2 september 2022 | Hoe laat de tv aan voor lastige sprintfinish in Vuelta?

Vrijdag 2 september gaat de Vuelta a España verder met de dertiende etappe. Na een dag voor de klimmers lijken de sprinters vrijdag weer aan bod te komen. Verder wordt in Nederland de vierde etappe van de Simac Ladies Tour verreden en is er mountainbiken vanuit Italië. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden etappe 13 Vuelta a España 2022

Vrijdag trekken de renners in de Vuelta a España van Ronda naar Montilla. Ondanks een geaccidenteerd parcours lijkt de etappe een nieuwe kans voor de sprinters, die er tot op heden bekaaid vanaf kwamen. Wel ligt de aankomst na een klimmetje. Sprinters als Mads Pedersen én Danny van Poppel lijken daardoor in het voordeel ten opzichte van de pure sprinters.

De etappe wordt 13.36 uur op gang geschoten. Gefinisht wordt er omstreeks 17.30 uur. Het venijn zit hem met de lastige aankomst in de staart. Wilt u niets van de spannende slotfase missen? Dan moet zo tussen 17.00-17.10 uur de tv aan. Vanaf 14.30 uur kunt u de etappe live volgen bij Eurosport op zowel Eurosport 1 als de Eurosport Player. Sporza begint de uitzending om 15.50 uur op kanaal Eén. In de Leiderstrui verzorgt van start tot finish een liveblog.

TV en tijden etappe 4 Simac Ladies Tour 2022

Na twee zeges van Lorena Wiebes en één van Charlotte Kool lijkt het vooral de vraag wie van DSM de vierde etappe van de Simac Ladies Tour gaat winnen. De etappe speelt zich af in Zuid-Limburg en start en finisht in Landgraaf. Onderweg doen de vrouwen bekende Limburgse hellingen zoals de Cauberg en de Sibbegrubbe aan. Toch is de kans op een sprint van een uitgedund peloton groot, waardoor Wiebes zomaar haar derde rit kan winnen.

Als u een abonnement hebt op Ziggo, dan kunt u vanaf 14.45 uur de koers live volgen via Ziggo kanaal 14 en Ziggo Select. L1 verzorgt online een livestream.

TV en tijden Wereldbeker mountainbike Val di Sole 2022

Een week na het WK mountainbike wordt het seizoen afgesloten met de laatste Wereldbeker in het Italiaanse Val di Sole. Vrijdag staan de wedstrijden op het onderdeel shorttrack op het programma. Vanaf 17.20 uur kunt u zowel de race van de mannen als de vrouwen live volgen bij Ziggo Sport op Ziggo kanaal 14. Een andere optie is de livestream van Redbull TV.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws