Wielrennen op TV 22 april 2022 | Waar ziet u loeisteile slotetappe in Tour of the Alps? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 22 april 2022 | Waar ziet u loeisteile slotetappe in Tour of the Alps?

Wielrennen op TV 22 april 2022 | Waar ziet u loeisteile slotetappe in Tour of the Alps?

Vrijdag 22 april staat de slotrit in de Tour of the Alps te wachten. Met twee loeisteile beklimmingen belooft de laatste etappe vuurwerk en kan er nog van alles gebeuren in het algemeen klassement. In de Leiderstrui vertelt u waar en hoe laat u de etappe live kunt volgen.

TV en tijden etappe 5 Tour of the Alps 2022

De Tour of the Alps kent vijf etappes en ze hebben het beste zeker voor het laatst bewaard. Nadat we donderdag al een voorproefje kregen op de Grossglockner, gaan de percentages vrijdag echt flink omhoog. Onderweg staan er namelijk twee beklimmingen op het programma, die gemiddeld aan meer dan tien procent stijgen. De top van de laatste beklimming ligt op tien kilometer van de finish, waarna de renners nog een klein heuveltje moeten bedwingen richting de streep.

Voor de rit van slechts 114,5 kilometer staat het peloton om 12.15 uur aan de start. Amper drie uur later wordt men rond 15.15 uur aan de finish verwacht. Om de finale van de koers live te volgen, kunt u wederom gebruikmaken van de kanalen van Eurosport. Op het hoofdkanaal en de Eurosport Player beginnen ze om 14.00 uur aan hun uitzending.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws