Wielrennen op TV 22 december 2021 | Wielrenners en wielrensters alom vertegenwoordigd bij Sportgala Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 22 december 2021 | Wielrenners en wielrensters alom vertegenwoordigd bij Sportgala

Wielrennen op TV 22 december 2021 | Wielrenners en wielrensters alom vertegenwoordigd bij Sportgala

De laatste weken van het jaar worden alom aangegrepen voor de lijstjes en terugblikken. Belangrijk onderdeel daarvan is het NOC*NSF Sportgala, waar we dit jaar veel wielrenners gaan zien. In de Leiderstrui weet hoe laat de TV aan moet.

TV en tijden Sportgala 2020/2021

Voor de volledigheid: Niek Kimmann (BMX) en Harrie Lavreysen (baanwielrennen) hebben in Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen een geduchte kandidaat in de Sportman van het Jaar-titel. Hetzelfde geldt voor Annemiek van Vleuten, die het tegen shorttrackster Suzanne Schulting en atletiekfenomeen Sifan Hassen moet opnemen.

Lavreysen heeft nog een andere kans, want hij is als teamsprinter op de baan genomineerd voor Sportploeg van het Jaar. Hierin nemen zij het op tegen de hockey-dames en de dubbelvier bij de mannen in het roeien. Ook is baanbondscoach Hugo Haak net als Laurent Meuwly (atletiek) en Eelke van der Wal (para-wielrennen) genomineerd voor Coach van het Jaar en maakt para-wielrenner Jelte Plat kans op de titel Paralymisch Sporter van het Jaar.

Ontbreekt Van Aert bij het WK veldrijden? Krijg 1,80 keer je inzet als Van der Poel profiteert!


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws