Wielrennen op TV 26 juli 2022 | Eerst Tour de France Femmes, daarna Tour de Wallonie! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 26 juli 2022 | Eerst Tour de France Femmes, daarna Tour de Wallonie!

Wielrennen op TV 26 juli 2022 | Eerst Tour de France Femmes, daarna Tour de Wallonie!

Op dinsdag 26 juli komen zowel de vrouwen als de mannen in actie. De Tour de France Femmes is inmiddels in volle gang, terwijl er in België al een paar dagen gekoerst wordt in de Tour de Wallonie. In tegenstelling tot de eerdere dagen is laatstgenoemde koers vanaf dinsdag wél te volgen op TV. Hoe laat je moet inschakelen? Dat weet In de Leiderstrui!

TV en tijden etappe 3 Tour de France Femmes 2022

Op dag drie dienen de eerste échte heuvels zich aan in de Tour de France Femmes! Een mooie dag voor de klassementsvrouwen om de beentjes eens te testen, of misschien wel een nieuwe kans op een overwinning voor Marianne Vos? Met haar ritzege nam de renster van Team Jumbo-Visma maandag de gele trui over van Lorena Wiebes, wat haar misschien wel vleugels geeft! Starten doen de dames om 13.05, finishen ergens rond 16.30 uur.

Wie de derde etappe wil aanschouwen, kan daarvoor terecht op de bekende zenders. Eurosport is de eerste die met livebeelden komt en schakelt om 14.00 uur in op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Ietsjes later schakelen ook Sporza (14.15 uur op Een) en de NOS (14.17 uur op NPO1) in. In de avond wordt er op de Belgische zender nog nagebabbeld over de koers in Vive le Vélo, dat om 21.15 uur op Eén te zien is.

TV en tijden etappe 4 Tour de Wallonie 2022

Zoals gezegd is ook de Tour de Wallonie al een paar etappes oud. Dinsdag is het tijd voor rit vier, die van Durbuy naar Couvin trekt. De renners mogen zich opmaken voor een lange dag van zo'n tweehonderd kilometer in het zadel. Met enkele pittige heuveltjes in de finale wordt de punchers hier een aankomst op maat geboden! Het vertrek staat gepland om 12.50 uur, waarna er rond de klok van 18.10 gefinisht wordt.

De vierde etappe wordt enkel uitgezonden door Eurosport. De sportzender brengt vanaf 16.35 uur livebeelden op de Eurosport Player en doet dat vanaf 17.00 uur ook op Eurosport 1.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws