Wielrennen op TV 26 mei 2022 | Volle bak koers op vijf fronten, maar waar moet u inschakelen? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 26 mei 2022 | Volle bak koers op vijf fronten, maar waar moet u inschakelen?

Wielrennen op TV 26 mei 2022 | Volle bak koers op vijf fronten, maar waar moet u inschakelen?

Donderdag 26 mei belooft een bomvolle dag koers te worden, want op maar liefst vijf fronten tegelijk wordt er gekoerst. De Giro d'Italia, de Thüringen Ladies Tour en de Ronde van Noorwegen vervolgen hun etappekoers, terwijl in Frankrijk een nieuwe etappekoers begint. In België staat met het Circuit de Wallonie een eendagswedstrijd te wachten en alle wedstrijden worden live uitgezonden! In de Leiderstrui vertelt u meer over waar en hoe laat u kunt inschakelen.

TV en tijden etappe 18 Giro d’Italia 2022

In de Giro d’Italia kunnen de renners op donderdag even bijkomen van het klimgeweld van de afgelopen twee dagen. Onderweg staan er nog wel enkele kleine obstakels te wachten, maar de laatste vijftig kilometer gaat in licht dalende lijn richting de finish. Eindelijk weer een kans voor de sprinters? Door de korte afstand van 151 kilometer beginnen de renners pas om 13.50 uur aan hun etappe en worden ze rond 17.13 uur aan de finish verwacht. Voor livebeelden kunt u terecht op Eurosport, waar ze op het hoofdkanaal en de Eurosport Player vanaf 13.40 uur inschakelen. In de Leiderstrui verzorgt de gehele dag een liveblog en komt na afloop met een uitgebreid wedstrijdverslag.

TV en tijden etappe 3 Thüringen Ladies Tour 2022

Was het in de Thüringen Ladies Tour de eerste twee dagen nog enigszins aan de sprintsters, op donderdag is het wel anders. Er wordt afgesloten op de Dortendorf, een klim van 1,1 kilometer aan 8,4 procent. De goede punchers kunnen hier dus hun slag slaan! De etappe is in totaal 129 kilometer lang en de laatste uren zijn live te zien op de Eurosport Player. Daar schakelen ze vanaf 13.00 uur in en zijn ze er tot ongeveer 15.00 uur live bij.

TV en tijden etappe 3 Ronde van Noorwegen 2022

In de Ronde van Noorwegen stonden er op de eerste twee dagen allerminst makkelijke etappes op het programma, maar donderdag wordt het pas echt klimmen geblazen. Het gaat de hele dag op en af, maar het zwaarste deel zit hem in de staart. Daar moet een 12,1 kilometer lange klim van 7,6 procent gemiddeld worden bedwongen. Kan Remco Evenepoel hier al een grote slag slaan? U kunt op de Eurosport Player vanaf 15.30 uur inschakelen om de laatste paar uur van de koers te zien.

TV en tijden etappe 1 Boucles de la Mayenne 2022

In Frankrijk begint men donderdag aan de vierdaagse Boucles de la Mayenne. De vier etappes worden gekenmerkt door veel kleine heuveltjes en zo is het ook in de eerste etappe. In de finale gaat het zo nu en dan nog licht omhoog en wordt er ook heuvelop gefinisht. Kan Greg Van Avermaet hier laten zien waar hij vroeger zo goed in was? Om de finale live te zien, kunt u vanaf 14.15 uur inschakelen op Eurosport. Dan bent u wel afhankelijk van een abonnement op de Eurosport Player.

TV en tijden Circuit de Wallonie 2022

In België maakt men zich donderdag op voor de eendagswedstrijd 'Circuit de Wallonie'. De wedstrijd werd vorig jaar gewonnen door Christophe Laporte, die in een sprint landgenoot Marc Sarreau de baas was. Het parcours van dit jaar is gelijk aan die van vorig jaar, waardoor de sprinters hun kansen ruiken. Dan denken we aan renners als Nacer Bouhanni, Arnaud De Lie, Piet Allegaert, Niccolò Bonifazio, Andrea Pasqualon en Gerben Thijssen. Om de wedstrijd live te aanschouwen, kunt u inschakelen op Sporza (op Eén) en wel vanaf 15.35 uur. Ook op Eurosport kunt u terecht voor deze wedstrijd, waar u via een abonnement op de Eurosport Player vanaf 15.30 uur kunt inschakelen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws