Wielrennen op TV 27 april 2022 | Mooie punchaankomst in Ronde van Romandië Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 27 april 2022 | Mooie punchaankomst in Ronde van Romandië

Wielrennen op TV 27 april 2022 | Mooie punchaankomst in Ronde van Romandië

Waar de Ronde van Romandië dinsdag af werd getrapt met een proloog, gaat de Zwitserse rittenkoers woensdag 27 april verder met de eerste rit in lijn. Aanvallers en punchers zullen de rit alvast met rood hebben omcirkeld. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden etappe 1 Ronde van Romandië 2022

Na de proloog gaat de Ronde van Romandië woensdag verder met de eerste etappe. De etappe biedt met een parcours dat constant op en af gaat volop mogelijkheden voor een attractief koersverloop. Als kers op de taart ligt de finish op een helling van ruim een kilometer aan zo’n zeven procent, waar de punchers zich op kunnen uitleven. Ethan Hayter zou zomaar ook op dag tweede de sterkste kunnen zijn.

De eerste etappe wordt 12.45 uur op gang geschoten, waarna rond 17.20 uur de finish wordt verwacht in Romont. U kunt het vanaf 15.30 uur live volgen bij Eurosport. Beschikt u over alle kanalen van de sportzender, dan heeft u keuze te over; de etappe valt zowel op Eurosport 1, Eurosport 2 als de Eurosport Player te volgen


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws