Wielrennen op TV 28 april 2022 | Uitbrakken van Koningsdag met Romandië op de buis! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 28 april 2022 | Uitbrakken van Koningsdag met Romandië op de buis!

Wielrennen op TV 28 april 2022 | Uitbrakken van Koningsdag met Romandië op de buis!

Ook op donderdag 28 april 2022 wordt er gekoerst in Zwitserland. De tweede etappe van de Ronde van Romandië zal misschien niet de boeiendste koers van de week worden, maar een echte wielerliefhebber zal deze toch ook niet willen missen. In de Leiderstrui vertelt u waar u de koers kan volgen.

TV en tijden etappe 2 Ronde van Romandië 2022

De tweede etappe van de Zwitserse rittenkoers vertrekt en eindigt in het Zwitserse Échallens. De renners worden op pad gestuurd voor een etappe van 168,2 kilometer, met één gecategoriseerde klim op het menu. Op papier zullen de sprinters hun kans kunnen gaan.

Om 13.20 uur zal het startschot weerklinken, rond 17.20 uur worden de renners aan de aankomst verwacht. Naar goede gewoonte kan u de wedstrijd live volgen op de kanalen van Eurosport. Zowel Eurosport 1, Eurosport 2 als Eurosport Player zijn er vanaf 15.30 uur bij. In de Leiderstrui zorgt uiteraard voor een uitgebreid wedstrijdverslag.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws