Wielrennen op TV 28 augustus 2022 | Genieten van Vuelta, WK Mountainbiken, Bretagne Classic en meer Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 28 augustus 2022 | Genieten van Vuelta, WK Mountainbiken, Bretagne Classic en meer

Wielrennen op TV 28 augustus 2022 | Genieten van Vuelta, WK Mountainbiken, Bretagne Classic en meer

Op zondag 28 augustus staan er een aantal hele mooie wielerwedstrijden op het programma. Na de bergrit van zaterdag, trekt het Vueltapeloton opnieuw de bergen in voor een lastige rit, maar dat is nog lang niet alles. De WorldTour-klassieker Bretagne Classic - Ouest France wordt verreden, het WK Mountainbiken in Les Gets is live te zien en de Deutschland Tour maakt zich op voor een spannende slotrit.

TV en tijden etappe 9 Vuelta a España 2022

Daags voor de rustdag moeten de renners in de Vuelta a España nog één keer knallen. Een lastige bergrit van Villaviciosa naar Les Praeres. Nava staat op het programma. De etappe van ruim 170 kilometer lijkt opnieuw goed voor de vluchters, maar ook de klassementsrenners blijken ijverig om etappezeges mee te pakken. De koers is live te zien op NPO 1 (vanaf 13.11 uur), op Eurosport 1 en in de Eurosport Player (vanaf 13.00 uur) en op Sporza, zender Eén (vanaf 13.30 uur). De finish wordt verwacht omstreeks 17.30 uur.

TV en tijden Bretagne Classic - Ouest France 2022

De prestigieuze heuvelachtige Franse eendagskoers in Bretagne, is eveneens live te zien. Met mannen als Tadej Pogacar, Wout van Aert, Arnaud Démare, Biniam Girmay en Stefan Küng aan de start wordt dit ongetwijfeld een mooie wedstrijd. In de Eurosport Player is de koers te zien, vanaf 11.00 uur in de ochtend, tot de finish, iets voor 17.00 uur.

TV en tijden etappe 4 Deutschland Tour 2022

Een zware heuvelwedstrijd volgt in Duitsland, nadat de coureurs een dag eerder ook al een moeilijke etappe voorgeschoteld kregen. De renners trekken in een etappe van 186 kilometer van Schiltach naar Stuttgart. De sterke puncheurs in het peloton maken zich op voor een fraaie dag in het zadel. Vanaf 15.00 uur is de wedstrijd live te zien in de Eurosport Player, tot 17.00 uur.

TV en tijden WK Mountainbiken 2022

Als kers op de taart wordt in het Franse Les Gets ook nog het WK Mountainbiken georganiseerd. Op zondag zijn onder andere de finale-onderdelen van de cross-country discipline te zien. Van 12.50 uur tot 14.35 uur is de vrouwenwedstrijd te zien in de Eurosport Player, van 15.05 uur tot 17.35 uur is de mannenwedstrijd te zien in diezelfde Eurosport Player. Dan weten we dus wie de nieuwe regenboogtruidragers zijn in de verschillende Mountainbike disciplines.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws