Wielrennen op TV 29 april 2022 | Eindelijk nog eens koers op verschillende fronten! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 29 april 2022 | Eindelijk nog eens koers op verschillende fronten!

Wielrennen op TV 29 april 2022 | Eindelijk nog eens koers op verschillende fronten!

Op vrijdag 29 april 2022 krijgen we eindelijk nog eens een dag vol koers. De Ronde van Romandië dendert voort en de Ronde van Asturië gaat van start. Bij de vrouwen staat de Ceratizit Festival Elsy Jacobs op het programma. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer u moet inschakelen.

TV en tijden etappe 3 Ronde van Romandië 2022

De renners krijgen in de Ronde van Romandië wederom een lastig parcours voorgeschoteld. Van het hooggebergte is weliswaar geen sprake, de renners krijgen toch vijf gecatalogiseerde beklimmingen voorgeschoteld. Op papier zou dit wel eens een etappe voor de vluchters kunnen zijn, of probeert INEOS Grenadiers te controleren voor Ethan Hayter? De Brit bewees de afgelopen dagen alvast dat de vorm uitstekend is.

Om 13.45 uur gaan de renners van start, rond 17.40 uur kennen we de winnaar. De koers is te volgen op de kanalen van Eurosport. Om 15.30 uur begint de uitzending op Eurosport 1 en Eurosport 2. Ook op de Eurosport Player kan u vanaf dat moment inschakelen.

TV en tijden etappe 1 Ronde van Asturië 2022

Deze driedaagse rittenkoers begint meteen met een stevige etappe. De renners worden op pad gestuurd voor 166 heuvelachtige kilometers. Op een viertal kilometer van de streep wacht hen een pittige beklimming: 2,1 kilometer aan 9,3%. Na een korte afdaling volgt ook nog een slotkilometer die oploopt. De koers is nergens live te zien, maar wie weet verschijnt er lastminute nog een livestream. In de Leiderstrui zorgt hoe dan ook voor een uitgebreid wedstrijdverslag na afloop.

TV en tijden Ceratizit Festival Elsy Jacobs

Ook de vrouwen keren terug in competitie na de voorjaarsklassiekers. Met Ceratizit Festival Elsy Jacobs staat hen een driedaagse rittenkoers te wachten. Beginnen doen we met een proloog in het Luxemburgse Cessange. Om 14.00 uur gaat de eerste renster van start, de laatste renster zal om 15.55 uur van het startpodium rollen. De koers is te volgen op Eurosport, maar niet op de open kanalen. Vanaf 14.30 uur kan u afstemmen op het betalend medium Eurosport Player.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws