Wielrennen op TV 29 juli 2022 | Hoe laat zie je de spannende zesde etappe van de Tour Femmes? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 29 juli 2022 | Hoe laat zie je de spannende zesde etappe van de Tour Femmes?

Wielrennen op TV 29 juli 2022 | Hoe laat zie je de spannende zesde etappe van de Tour Femmes?

Op vrijdag 29 juli is er opnieuw koers te zien op de televisie. De Tour de France Femmes is immers in volle gang, het peloton maakt zich op voor de zesde etappe van de ronde. Een etappe waar zowel vluchters als sprinters kans maken. Met een licht voordeel voor de vluchters. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer de etappe te zien is.

TV en tijden etappe 6 Tour de France Femmes 2022

De wedstrijd is live te zien op drie verschillende zenders. De NOS zendt de etappe uit op NPO 1 tussen 14.15 uur en 17.00 uur, Sporza op zender Eén tussen 14.15 uur en 16.50 uur, en Eurosport zowel in de Player als op Eurosport 1 tussen 14.00 uur en 17.00 uur. De etappe zal finishen omstreeks 16.30 uur.

Marianne Vos zal graag een tweede zege aan haar palmares toevoegen, nadat ze de tweede etappe al wist te winnen. Van de sprinters zijn zij en Elisa Balsamo beide bijna zeker in staat om de heuveltjes te overleven, iets waar Lorena Wiebes, ritwinnaar op donderdag en op de Champs-Élysees, meer moeite mee zou kunnen hebben. Dan moeten ze echter wel de vroege vlucht onder controle houden. Dat is op een dusdanig glooiend parcours zeer lastig en wanneer er enkele hardrijders meeschuiven, zou het wel eens voor hen kunnen zijn. Het belooft in ieder geval een super spannende etappe te worden!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws