Wielrennen op TV 3 augustus 2022 | Op en af in Polen, sprinten in Burgos! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 3 augustus 2022 | Op en af in Polen, sprinten in Burgos!

Wielrennen op TV 3 augustus 2022 | Op en af in Polen, sprinten in Burgos!

Woensdag 3 augustus gaat de Ronde van Polen verder met de vijfde etappe. Vrijwel de gehele rit gaat het klimmetje op, klimmetje af. In Burgos krijgen de sprinters een kans. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden etappe 2 Ronde van Burgos 2022

De tweede etappe van de Ronde van Burgos voert van Vivar del Cid naar Villadiego. Het parcours biedt kansen aan de rappe mannen. Ze moeten op een kleine tien kilometer van de finish echter wel een ongecategoriseerd klimmetje van 1,5 kilometer aan gemiddeld vijf procent overleven. De renners vertrekken om 13.04 uur voor de tweede etappe en worden omstreeks 16.50 uur aan de finish verwacht. Als u een abonnement hebt op Pickx+ Sports, dan kunt u de tweede etappe vanaf 15.00 uur live volgen op Pickx+ Sports 2. Verder zorgt In de Leiderstrui voor een verslag van de ontwikkelingen in de Ronde van Burgos.

TV en tijden etappe 5 Ronde van Polen 2022

Het peloton wacht in de Ronde van Polen een zware etappe. Het gaat de hele dag op en af over korte klimmetjes. Hoewel de hellingen op zich niet al te zwaar zijn, zal de opeenvolging het nodige van de renners vergen. Durven de favorieten vroeg koers te maken? Met de belangrijke tijdrit van donderdag in het achterhoofd zullen ze mogelijk wat voorzichtig zijn.

Het startschot voor de vijfde etappe wordt om 12.30 uur gegeven, waarna de renners rond 16.40 uur zullen finishen. Vanaf 14.30 uur kunt u het bij Ziggo Sport volgen op kanaal 14. Ook Pickx+ Sports zendt de rittenkoers uit. Om 15.00 uur begint op Pickx+ Sports 1 de uitzending.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws