Wielrennen op TV 3 oktober 2021 | Roubaix, Kroatië, Gieten en Enschede: overal fietsen ze! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 3 oktober 2021 | Roubaix, Kroatië, Gieten en Enschede: overal fietsen ze!

Wielrennen op TV 3 oktober 2021 | Roubaix, Kroatië, Gieten en Enschede: overal fietsen ze!

En avant! Parijs-Roubaix 2021 staat zondag 3 oktober 2021 natuurlijk op het programma, maar daarnaast hebben we nog heel wat fietsevenementen. Eén tip: zorg voor meerdere schermen! In de Leiderstrui heeft alle info.

TV en tijden Parijs-Roubaix 2021

Dé koers waar het zondag allemaal om draait is natuurlijk Parijs-Roubaix. De Hel van het Noorden staat voor het eerst sinds april 2019 op de rol, waardoor we nog altijd een opvolger zoeken voor Philippe Gilbert. Gegadigden? Zoveel, maar Wout van Aert en Mathieu van der Poel steken er in de meeste voorbeschouwingen toch echt bovenuit.

Het weer nodigt niet uit om zondag naar buiten te gaan, waardoor de TV vanaf 10.55 uur op de Eurosport Player en Eurosport 1 kan. De sportzender is er van start tot finish, rond 17 uur, bij. Sporza (13.30 uur, op Eén) en NOS (13.10 uur, op NPO 1) schakelen iets later in.

TV en tijden Sparkassen Münsterland Giro 2021

Ook in Duitsland kruisen de wielerprofs zondag de degens. André Greipel staat in de Sparkassen Münsterland Giro aan de start van zijn laatste wedstrijd als prof, terwijl jongens als Pascal Ackermann en Danny van Poppel in Munster om de zege zullen willen sprinten. Leuk detail: de koers start in Enschede. Eurosport heeft vanaf 13.30 uur livebeelden op de Eurosport Player, tot aan de finish rond 16.00 uur.

TV en tijden etappe 6 CRO Race 2021

Ook de zesdaagse CRO Race komt zondag ten einde, met een 156 kilometer lange rit naar de hoofdstad van Kroatië, Zagreb. Olav Kooij kan hier zijn derde zege van deze ronde pakken, maar dient net als de afgelopen ritten uit te kijken voor het gevaar in de slotkilometers. In Zagreb gaan deze in dalende lijn, wat een razende finale belooft. Livebeelden zijn er van 13.00 uur tot 14.30 uur op de Eurosport Player.

TV en tijden Superprestige Gieten 2021

De inmiddels traditionele opener van de klassementen in het veldrijden staat zondag ook op het programma: in het Drentse Gieten gaan de toppers van de afgelopen weken de strijd aan met elkaar, terwijl Thibau Nys en Lucinda Brand hun entree maken na hun wegcampagne. Ook voor deze races moet je bij de Eurosport Player zijn, die vanaf 16.00 uur (vrouwen) en 17.45 uur (mannen) op de afspraak is.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws