Wielrennen op TV 3 september 2022 | Klimmen in de Vuelta, tijdrijden in de Simac Ladies Tour! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 3 september 2022 | Klimmen in de Vuelta, tijdrijden in de Simac Ladies Tour!

Wielrennen op TV 3 september 2022 | Klimmen in de Vuelta, tijdrijden in de Simac Ladies Tour!

Op zaterdag 3 september 2022 wordt er zoals de voorbije dagen gekoerst in Spanje en in Nederland. In de Vuelta a España staat de renners een rit met aankomst boven te wachten, in de Simac Ladies Tour staat er een individuele tijdrit op het programma. In de Leiderstrui vertelt je waar en wanneer deze twee wedstrijden op de televisie te zien zijn!

TV en tijden etappe 14 Vuelta a España 2022

Nadat we op vrijdag een relatief vlakke rit voorgeschoteld kregen, is het op zaterdag in de Vuelta terug aan de klimmers om te tonen wat ze nog in hun mars hebben. Na een niet al te moeilijk eerste deel van de etappe moeten de renners in het tweede deel van de veertiende etappe heel wat hoogtemeters overwinnen. In de laatste 22 kilometer gaat het negentien kilometer bergop. Staat Remco Evenepoel ook na zaterdag autoritair aan de leiding? De Belg lijkt momenteel alleszins niet te verzwakken.

De start wordt om 13.17 uur gegeven in Monotor, waarna de renners aan hun opdracht van honderdzestig kilometer beginnen. Rond 17.30 uur weten we wie deze veertiende etappe van de Vuelta op zijn palmares mag bijschrijven. Het hoofdkanaal van Eurosport en de Eurosport Player zijn er vanaf 14.30 uur bij, NOS en Sporza beginnen de uitzending respectievelijk om 15.40 uur en 15.50 uur.

TV en tijden etappe 5 Simac Ladies Tour 2022

Terwijl de mannen in de Spaanse bergen koersen, wordt in de Simac Ladies Tour de vijfde rit verreden. Die bestaat uit een individuele tijdrit van 17,8 kilometer, op een tamelijk technisch parcours. De eerste renster gaat al om 11.45 uur van start, leidster Lorena Wiebes zal om 14.00 uur van het startpodium rollen. Tot nog toe werden alle ritten gewonnen door een Nederlandse, wordt dit rijtje voortgezet? Vanaf 13.00 uur is de koers alvast live te bekijken op Ziggo Sport Tennis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws