Wielrennen op TV 31 augustus 2022 | Hoe laat schakel je in voor verwachte sprints in Vuelta en Ede? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 31 augustus 2022 | Hoe laat schakel je in voor verwachte sprints in Vuelta en Ede?

Wielrennen op TV 31 augustus 2022 | Hoe laat schakel je in voor verwachte sprints in Vuelta en Ede?

We puffen nog even na, na de tijdrit in de Vuelta a España op dinsdag. Op woensdag is daar in principe alle tijd voor, met een etappe die weleens zou kunnen eindigen in een massasprint. Ook in de Simac Ladies Tour verwachten we een sprint. We vertellen je hieronder precies hoe laat je moet klaarzitten.

TV en tijden etappe 11 Vuelta a España 2022

De elfde etappe in de Vuelta is er op papier eentje voor de aanvallers, maar in principe toch vooral voor de sprinters. Kan Mads Pedersen winnen, nu Sam Bennett uit koers is door Covid-19? Om 12.51 uur vertrekken de renners vanuit ElPozo Alimentación, voor een flinke etappe van 191,2 kilometer.

Hoe laat het peloton binnen is, hangt een beetje af van de snelheid, maar die ligt in deze Vuelta doorgaans altijd hoog. Dagelijks wordt de geschatte eindtijd gelegd rond 17.30 uur. Eurosport begint de uitzending via Eurosport 1 en de Eurosport Player om 14.30 uur. Sporza is er vanaf 15.50 uur pas bij via Eén.

TV en tijden etappe 2 Simac Ladies Tour 2022

In de Simac Ladies Tour was het dinsdag nog maar eens Lorena Wiebes die won. De Nederlandse van Team DSM wordt ook op woensdag vooruit geschoven als grote favoriete, daar we met start en finish in Ede normaliter weer gaan sprinten.

Om 13.05 uur worden de dames weggevlagd en de finish wordt verwacht rond de klok van 16.00 uur. Ziggo is de grote uitzender van het Nederlandse wielerspektakel. Abonnees kunnen live kijken vanaf 14.40 uur via Kanaal 14 en Ziggo Select. L1 verzorgt online een livestream.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws