Wielrennen op TV 31 juli 2022 | Slotrit in de Tour, rit twee in Polen, en Spaanse eendagskoers! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 31 juli 2022 | Slotrit in de Tour, rit twee in Polen, en Spaanse eendagskoers!

Wielrennen op TV 31 juli 2022 | Slotrit in de Tour, rit twee in Polen, en Spaanse eendagskoers!

Op 31 juli 2022 wordt er op drie fronten gekoerst. De Tour de France Femmes kent haar laatste etappe, de Ronde van Polen dendert voort en in Spanje wordt daags na de Clasica San Sebastián met het Circuito de Getxo nog een eendagswedstrijd gereden. In de Leiderstrui vertelt je waar en wanneer je al deze koersen kan bekijken!

TV en tijden etappe 8 Tour de France Femmes 2022

Voor de tweede dag op rij moeten de rensters flink wat hoogtemeters overbruggen. Onderweg krijgen de rensters twee gecategoriseerde beklimmingen voor de wielen geschoven, waarna de aankomst boven op de La Super Planches des Belles Filles ligt. Kan Annemiek van Vleuten net zoals Tadej Pogacar eerder deze maand in de gele trui winnen op deze zware beklimming? Om 14.05 uur begint het peloton er aan, rond 17.30 uur kennen we de dagwinnaar en de eindwinnares van deze Tour. NOS, het hoofdkanaal van Eurosport en de Eurosport Player zijn er vanaf 15.15 uur bij, op Sporza kan je vijf minuten later inschakelen.

TV en tijden etappe 2 Ronde van Polen 2022

Op dag twee in deze Ronde van Polen wordt er weer een massasprint verwacht. De eerste etappe werd gewonnen door Olav Kooij. Kan de Nederlander in de leiderstrui ook de tweede etappe naar zich toe trekken? Iets na de middag, om 12.05 uur om precies te zijn, beginnen de renners aan hun opdracht van 205 kilometer. Rond 16.40 wordt de aankomst verwacht. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport (14.30 uur) en Pickx+ Sport (15.00 uur).

Tv en tijden Circuito de Getxo 2022

Daags na de Clasica San Sebastián staat er alweer een Spaanse eendagswedstrijd op de kalender, met name het Circuito de Getxo 2022. Het deelnemersveld zondag is wel een pak minder sterk dan dat van de Clasica. De grootste namen op de startlijst zijn Juan Ayuso, Wilco Kelderman, Jai Hindley en Maximilian Schachmann. Om 12.00 uur zal het startschot voor de renners weerklinken in de Spaanse gemeente Getxo. Vanaf 15.00 uur kan u inschakelen op de Eurosport Player.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws