Wielrennen op TV 5 mei 2022 | Derde etappe Duinkerke op laatste Giro-loze dag! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 5 mei 2022 | Derde etappe Duinkerke op laatste Giro-loze dag!

Wielrennen op TV 5 mei 2022 | Derde etappe Duinkerke op laatste Giro-loze dag!

Ook op donderdag 5 mei 2022 is er koers op TV, met name de Vierdaagse van Duinkerke. De echte wielerliefhebbers genieten ook van de iets kleinere wedstrijden, en daarom vertelt In de Leiderstrui waar en wanneer u de Franse rittenkoers kan volgen!

TV en tijden etappe 3 Vierdaagse van Duinkerke 2022

Voordat de focus van het grote publiek verschuift richting de eerste grote ronde van het jaar, de Giro d'Italia, wordt de derde etappe van de Vierdaagse van Duinkerke verreden. Het parcours loopt heel de dag op en af, maar echt zware heuvels moeten de renners niet vrezen. De aankomst ligt wel op de top van de Mont-Saint-Éloi, een knikje van zeshonderd meter aan 4,3 procent.

De start wordt gegeven om 12.45 uur, waarna een tocht van 170 kilometer volgt. Rond 16.40 uur wordt de aankomst verwacht. De koers is live te volgen vanaf 15.30 uur op het hoofdkanaal van Eurosport, en ook op de Eurosport player kan u vanaf dat tijdstip inschakelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws