Wielrennen op TV 6 augustus 2022 | Finale Burgos en Zweedse ploegentijdrit vrouwen live te zien! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 6 augustus 2022 | Finale Burgos en Zweedse ploegentijdrit vrouwen live te zien!

Wielrennen op TV 6 augustus 2022 | Finale Burgos en Zweedse ploegentijdrit vrouwen live te zien!

Zaterdag zes augustus staat er weer een mooi koersdagje op het programma. De Ronde van Polen zit erop, maar de Ronde van Burgos krijgt een mooie bergetappe als slotrit, die het klassement in een definitieve plooi gaat gooien. Daarnaast wordt er ook gekoerst in Tsjechië en in Zweden. In de Leiderstrui vertelt je waar en wanneer je kunt inschakelen voor deze koersen.

TV en tijden etappe 5 Ronde van Burgos

De vijfde etappe van de Ronde van Burgos is een zware klimetappe. Deze rit zal het klassement definitief bepalen, Pavel Sivakov zal zijn uiterste best doen om zijn leiderstrui te kunnen behouden. De kapers op de kust zijn vooral Jai Hindley en Ruben Guerreiro, de renners hebben eerder deze ronde al goede vorm laten zien en willen dat ongetwijfeld bekronen met een zege.

Belgische kijkers kunnen de rit vanaf 15.00 uur zien op Proximus. Dat geldt ook voor abonnee’s op Pickx+ Sports, dat de etappe op Pickx+ Sports 2 uitzendt. Voor diegenen die het niet live kunnen zien, zorgt In de Leiderstrui evenals eerder in deze week voor een uitgebreid verslag.

TV en tijden etappe 3 Sazka Tour

Na de sterke prestatie van Intermarché-Wanty-Gobert een op vrijdag, staat er op zaterdag een nieuwe bergetappe op het programma in Tsjechië. Lorenzo Rota en Domenico Pozzovivo zullen namens de Belgische ploeg ongetwijfeld opnieuw hun kans wagen, maar ook jongens als Filippo Zana en Johannes Staune-Mittet willen laten zien wat ze waard zijn. De wedstrijd wordt niet live uitgezonden, maar In de Leiderstrui komt wel met een wedstrijdverslag.

TV en tijden Ploegentijdrit Postnord Vårgårda WestSweden

Het damespeloton staat voor twee eendaagse koersen aan de start in Zweden voor het Postnord Vårgårda WestSweden. Zaterdag wordt een ploegentijdrit verreden en zondag een rit-in-lijn. Team SD Worx heeft een sterke ploeg meegenomen naar Scandinavië, met onder anderen Chantal van den Broek-Blaak, Marlen Reusser en Demi Vollering. De wedstrijd is live te zien op Eurosport 1 en in de Eurosport Player vanaf 15.00 uur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws