Wielrennen op TV 7 juni 2022 | Waar ziet u de nieuwe kansen voor Van Aert en Wiebes? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 7 juni 2022 | Waar ziet u de nieuwe kansen voor Van Aert en Wiebes?

Wielrennen op TV 7 juni 2022 | Waar ziet u de nieuwe kansen voor Van Aert en Wiebes?

Ook na Pinksteren wordt er nog volop gekoerst, zo staat op dinsdag 7 juni onder andere de derde etappe van het Critérium du Dauphiné op het programma. Een fraaie heuvelrit, met een zware slotklim waar meerdere renners flink aan de boom zullen willen schudden. In de Women's Tour maken de sprinters zich op voor een nieuwe kans, en ook in de Adriatica Ionica Race is het aan de sprinters. In de Leiderstrui vertelt u waar en hoelaat dit allemaal te zien is.

TV en tijden etappe 3 Critérium du Dauphiné 2022

De mannen aan de start van het Critérium du Dauphiné maken zich op voor de eerste finish heuvelop. Een tweede categorieklim van 6,2 kilometer aan een gemiddelde van 5,6 procent vormt het slotakkoord van deze etappe. Voor Dylan Groenewegen is het ongetwijfeld te zwaar, maar als Wout van Aert en Ethan Hayter kunnen overleven, zijn zij ongetwijfeld weer kanshebbers. Puncheurs als David Gaudu zullen echter ook hun zinnen hebben gezet op etappewinst. De etappe is live te zien op Eurosport 1, in de Eurosport Player (beide vanaf 14.55 uur) en op Sporza, zender Eén (vanaf 15.25 uur). De renners finishen om 16.30 uur.

TV en tijden etappe 2 Women's Tour 2022

Na het drama in de eerste etappe van de Women's Tour, zullen de dames in Groot-Brittannië ongetwijfeld op dinsdag hopen op een prettiger verloop van de etappe. Na haar valpartij in de eerste rit, krijgt Lorena Wiebes een nieuwe kans in de vlakke 92 kilometer lange rit van Harlow naar Harlow. De wedstrijd is tussen 13.30 en 14.45 live te volgen in de Eurosport Player. De finish is om 14.40 uur.

TV en tijden etappe 4 Adriatica Ionica Race 2022

Een sprintersrit in de Adriatica Ionica Race, vaak komt het niet voor, maar op dinsdag wel. De rappe mannen in het peloton maken zich op voor de eerste en enige kans in deze Italiaanse meerdaagse. Met Dusan Rajovic, Giovanni Lonardi, Matteo Malucelli en Filippo Fiorelli staan er een aantal degelijke sprinters aan de start. Zij zullen rond 15.30 uur afsprinten voor de zege. De koers is helaas niet live op televisie te volgen, maar In de Leiderstrui komt wel met een wedstrijdverslag.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws