Wielrennen op TV 7 mei 2022 | Giro-tijdrit met Van der Poel in het roze als slotstuk! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 7 mei 2022 | Giro-tijdrit met Van der Poel in het roze als slotstuk!

Wielrennen op TV 7 mei 2022 | Giro-tijdrit met Van der Poel in het roze als slotstuk!

Zondag 7 mei gaat de Giro d'Italia verder met een individuele tijdrit van ruim negen kilometer in Boedapest. Weet Mathieu van der Poel zijn roze trui te verdedigen? En wie wint de tijdrit? Het zou zomaar weer een Nederlander kunnen zijn. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden etappe 2 Giro d'Italia 2022

De Giro d'Italia gaat zaterdag verder met een tijdrit van 9,2 kilometer in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het venijn zit hem in de staart met een beklimming van 1,3 kilometer die de tijdrit afsluit. Vooral in het steile begin van de klim kan verschil worden gemaakt. Weet Van der Poel zijn roze trui te behouden? Of wisselt de leiderstrui na één dag alweer van schouders?

Om 14.00 uur rolt de eerste renner van het startpodium en Van der Poel vertrekt om 16.55 uur als laatste. U kunt de tijdrit van begin tot eind live volgen bij Eurosport. De sportzender schakelt om 13.50 uur in op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Verder verzorgt In de Leiderstrui vanzelfsprekend een liveblog, daarin wordt u van start tot finish op de hoogte gehouden!

TV en tijden etappe 5 Vierdaagse van Duinkerke 2022

Op dag vijf van de Vierdaagse van Duinkerke mogen de nodige veranderingen in het klassement worden verwacht. De renners moeten in de etappe, die van Roubaix naar Cassel voert, namelijk talloze hellingen trotseren. Het gaat hierbij om de Mont Cassel, die afwisselend van twee verschillende kanten wordt beklommen. De kant waarop gefinisht wordt, kent ook een gedeelte met kasseien. Al met al een lastige dag koers in Duinkerke!

De start wordt om 12.45 uur gegeven, waarna de finish tussen 17.00-17.30 uur wordt verwacht. Wilt u de etappe live volgen, dan heeft u een abonnement op de Eurosport Player nodig. De streamingdienst brengt om 15.30 uur een livestream.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws