Wind eist slachtoffers in de Provence: Gorka Izagirre loopt snijwonden op, ook Bevin stapt af Wielrennen
Wielrennen

Wind eist slachtoffers in de Provence: Gorka Izagirre loopt snijwonden op, ook Bevin stapt af

Wind eist slachtoffers in de Provence: Gorka Izagirre loopt snijwonden op, ook Bevin stapt af

De eerste etappe in de Tour de la Provence is uitgedraaid op een ongekend potje waaierrijden in de Franse velden. Buiten dat het snel ging, had de wind echter ook negatieve invloed op de koers. Twee renners konden door een crash na een harde windstoot niet verder.

Gorka Izagirre was het slachtoffer namens Movistar. De Spanjaard keerde deze winter terug op het oude nest, maar kende dus een valse start. Via de officiële kanalen laat Movistar weten dat Izagirre bij zijn val niets lijkt te hebben gebroken. Wel viel hij hard op zijn gezicht, waardoor hij snijwonden opliep aan zijn jukbeen en kin. In het ziekenhuis wordt hij verder onderzocht.

Namens Israel-Premier Tech lag ook Patrick Bevin er tijdens de eerste etappe in lijn bij. De Australische krachtpatser gaf op, al is over zijn fysieke malheur nog niets bekend op het moment van schrijven. Zodoende later meer...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws