Woods op tijd hersteld van ziekte; Valverde noemt Canadees klasse beter Wielrennen
Wielrennen

Woods op tijd hersteld van ziekte; Valverde noemt Canadees klasse beter

Woods op tijd hersteld van ziekte; Valverde noemt Canadees klasse beter

Er was maar één man die vrijdag op de Mirador do Ézaro recht had op de ritzege: Michael Woods danste op kenmerkende wijze weg van de concurrentie en sloeg zo een dubbelslag in de Gran Camino. 'Ik wist dat deze klim mij perfect lag', concludeerde hij na afloop.

Woods gaf in het flashinterview aan dat hij blij was met zijn vorm, nadat hij de Ruta del Sol vorige week moest verlaten na ziekte. 'Ik was toen al goed in vorm en hoopte dat ik nog mijn benen van voor de ziekte zou hebben', aldus de renner die Israel-Premier Tech de eerste zege van het seizoen schonk. 'Ik wist dat deze aankomst me perfect zou liggen.'

Nummer twee Alejandro Valverde kon niet anders als Woods feliciteren na afloop. 'Het team heeft goed gewerkt, maar Woods was gewoon een klasse beter: felicitaties aan hem. In de volgende rit gaan we er gewoon weer voor', aldus de ervaren Spanjaard.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws