Ziektegolf teistert ook Ronde van Catalonië: onder meer Valverde en Woods eruit Wielrennen
Wielrennen

Ziektegolf teistert ook Ronde van Catalonië: onder meer Valverde en Woods eruit

Ziektegolf teistert ook Ronde van Catalonië: onder meer Valverde en Woods eruit

Na de halve INEOS-ploeg, Tom Dumoulin, Simon Yates en Michael Matthews zijn nog meer renners ziek geworden in de Ronde van Catalonië. In de regenachtige zesde rit stappen onder meer Alejandro Valverde en Michael Woods niet meer op.

David Dekker zal er ook niet meer bij zijn, hij gaat zich richten op Dwars door Vlaanderen voor woensdag. Valerio Conti kampt met een verkoudheid, terwijl Valverde en Woods al enkele dagen niet op niveau reden en op die manier uit koers verdwijnen. Ook Mark Donovan (Team DSM) gaat niet meer van start, evenals Urko Berrade (Caja Rural) en het EF-duo Odd Christian Eiking en Neilson Powless.

Dumoulin gaf enkele dagen geleden al op met ziekteverschijnselen, terwijl INEOS Michal Kwiatkowski, Pavel Sivakov en Richie Porte zag opgeven. Team BikeExchange kreeg na de eerste twee succesvolle ritten ook een klap te verwerken met de ziekte van Yates en Matthews.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws