📸 Zo vader, zo zoon(s): Adrie van der Poel rijdt toerversie Milaan-Sanremo aan hoog gemiddelde, Mathieu en David reageren Wielrennen
Wielrennen

📸 Zo vader, zo zoon(s): Adrie van der Poel rijdt toerversie Milaan-Sanremo aan hoog gemiddelde, Mathieu en David reageren

📸 Zo vader, zo zoon(s): Adrie van der Poel rijdt toerversie Milaan-Sanremo aan hoog gemiddelde, Mathieu en David reageren

Zo vader, zo zoon! Dat mogen we toch wel stellen na de nieuwste Strava-upload van Adrie van der Poel. De 64-jarige vader van Mathieu van der Poel en David van der Poel reed afgelopen weekend namelijk de toerversie van Milaan-Sanremo. En daarmee legde hij natuurlijk een tocht van meer dan 300 kilometer af, tot tevredenheid bij zijn twee zoons.

Liefst 312 kilometer lang was de tocht die Van der Poel senior zondagmiddag op Strava uploadde. We did it, zo viel er te lezen in de titel van de onderneming aan een gemiddelde snelheid van liefst 35,8 (!) kilometer per uur. Het groepje waar vader Adrie in meereed bestond dus zeker niet uit pannenkoeken.

Adrie van der Poel reed vanaf 1982 ieder jaar Milaan-San Remo tot en met 1993, met in totaal twee toptiennoteringen (hij werd zevende in 1986 en 1988). Voor de ex-prof was het dus ook een beetje oude tijden herleven en herinneringen ophalen in Noord-Italië. La Primavera werd in 2023 gewonnen door Mathieu, die afgelopen editie dan weer ploegmaat Jasper Philipsen naar de zege hielp.

Tussen de reacties op Strava - dat waren er maar genoeg! - spotten we ook David en Mathieu, die beiden met een veelzeggende smiley reageerden op de prestatie van pa.

Zien: Adrie van der Poel rijdt toerversie Milaan-Sanremo, Mathieu en David reageren

mvdpadrie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws