Lutsenko verslaat Rosa en Martin in laatste kilometer Memorial Marco Pantani Algemeen nieuws

Lutsenko verslaat Rosa en Martin in laatste kilometer Memorial Marco Pantani

Door Kevin Lux 21 september 2019 | 17:00


Alexey Lutsenko toont opnieuw zijn goede vorm in de aanloop naar het wereldkampioenschap in Yorkshire. De Kazak van Astana rekende in de finale van de Memorial Marco Pantani op indrukwekkende wijze af met vroege vluchters Diego Rosa en Guillaume Martin.

Rosa en Martin maakten deel uit van een kopgroep die al na amper veertig kilometer het hazenpad koos. Ze kregen gezelschap van Simone Consonni (UAE-Team Emirates), Quentin Pacher (Vital Concept), Romain Sicard (Total Direct Energie), Filippo Zana (Sangemini), Mattia Bais (Androni) en Romain Le Roux van Team Arkéa. Het achttal kreeg maximaal een kleine zeven minuten voorsprong, voordat het peloton zich begon te roeren.

Martin en Rosa bleken de twee sterksten van het stel en hielden het langste stand. Het duo kreeg op twintig kilometer van de streep gezelschap van Alexis Guérin van Delko Marseille, maar in de laatste kilometer kwam daar opeens Lutsenko overheen, die als eerste over de streep kwam. Rosa werd tweede, Martin derde. (foto: Sirotti) 

Uitslag Memorial Marco Pantani

1. Alexey Lutsenko
2. Diego Rosa
3. Guillaume Martin
4. Simone Consonni
5. Sonny Colbrelli
6. Giovanni Visconti
7. Francesco Gavazzi
8. Alexis Guérin
9. Kristian Sbaragli
10. Simone Velasco


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws