[Update] Team INEOS op pole position voor wereldkampioen tijdrijden Dennis Algemeen nieuws

[Update] Team INEOS op pole position voor wereldkampioen tijdrijden Dennis

Door Tom van der Salm 17 oktober 2019 | 13:16


Rohan Dennis blijft een van de meest begeerde renners op de transfermarkt. Nadat hij zijn klasse nog eens onderstreepte met de wereldtitel tijdrijden in Yorkshire, werd bekend dat zijn contract bij Bahrain-Merida al per 13 september was ontbonden.

Wat volgde waren speculaties over de toekomst van Dennis. het gonste geruchten, waarbij Movistar, CCC Team en NTT nadrukkelijk werden genoemd als mogelijk toekomstige werkgever van Dennis. Zolang er nog geen uitsluitsel is over waar Dennis volgend seizoen rijdt, blijven de speculaties komen. Nu blijkt er namelijk nog een kaper op kust: Team INEOS.

Tuttobici maakt melding van de interesse van de Engelse formatie. Team INEOS zou in Dennis een uitstekende aanvulling zien voor hun ploeg in grote rondes. De Australiër zou daarbij Chris Froome, Egan Bernal en nieuwkomer Richard Carapaz kunnen ondersteunen in hun jacht naar overwinningen in grote rondes. (Foto: Sirotti)

Update - 17 oktober 2019 ( 13:15 uur) - Team INEOS op pole-position voor wereldkampioen tijdrijden Rohan Dennis

Het blijft onrustig rondom de toekomst van Rohan Dennis. Movistar is volgens Cyclingnews afgehaakt in de strijd om de Australiër. Ploegleider Max Sciandri van de Spaanse formatie beaamt dat, en geeft te kennen dat de wereldkampioen tijdrijden op weg is naar Team INEOS. 'Wij hadden veel interesse in Rohan, maar voor ons stopt het hier. Wat hij moet bij Ineos? Ik weet het niet, misschien net zoals Michal Kwiatkowski de hele dag op kop rijden.'


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws