Groenewegen breekt sleutelbeen en reageert: 'Ik denk aan hem, constant' Algemeen nieuws

Groenewegen breekt sleutelbeen en reageert: 'Ik denk aan hem, constant'

Door Bram van der Ploeg 06 augustus 2020 | 15:47


Dylan Groenewegen heeft via social media en zijn ploeg Jumbo-Visma gereageerd op alle gebeurtenissen in de Ronde van Polen. De Nederlander, die zelf bij de val zijn sleutelbeen brak, leeft mee met het welzijn van Fabio Jakobsen.

'Ik vind het verschrikkelijk wat er gisteren (woensdag, red.) is gebeurd', zo schrijft Groenewegen. 'Ik kan de woorden niet vinden om te beschrijven hoe erg ik het vind voor Fabio en alle anderen die zijn gevallen of geraakt. Op dit moment is vooral de gezondheid van Fabio het aller belangrijkste. Ik denk aan hem, constant.'

Via de officiële kanalen van Jumbo-Visma komt ook directeur Richard Plugge aan het woord: 'Merijn Zeeman en ik hebben Dylan vanmiddag eventjes bezocht in het ziekenhuis, waar hij is geopereerd aan een gebroken sleutelbeen. We hebben hem kort zijn verhaal laten doen. Dylan vindt het verschrikkelijk wat er gebeurd is. Hij was zichtbaar aangeslagen. Ook voor hem telt nu vooral het herstel van Fabio en de anderen die bij deze vreselijke valpartij gewond zijn geraakt. Binnenkort zullen we het voorval uitgebreider met hem bespreken. We zijn met onze gedachten bij de slachtoffers en hopen met heel ons hart op een goed herstel.' (foto: Sirotti, 2019)

Groenewegen op social media over Jakobsen


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws