Movistar hengelt naar CCC-renners: 'Over Froome niks gehoord' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Movistar hengelt naar CCC-renners: 'Over Froome niks gehoord'

Movistar hengelt naar CCC-renners: 'Over Froome niks gehoord'

Waar het officiële transferseizoen nog moet losbarsten, heeft men bij Movistar intern al hun ogen laten vallen op enkele renners van CCC Team. Dat vertelt Max Sciandri, sportdirecteur van de Spanjaarden, aan CyclingNews.

Movistar werd eerder al veelvuldig in verband gebracht met de komst van Chris Froome, maar Sciandri wuift dat gerucht nu vakkundig weg met het benoemen van de situatie bij CCC Team. Door de coronacrisis is de Poolse ploeg in zwaar weer komen te verkeren en dat is ook Sciandri niet ontgaan: 'We hebben toen binnen de ploeg wat gepraat over een paar renners. Over Froome hebben we niets gehoord, maar er kwamen wel wat namen van CCC langs. Zij hadden wat problemen met hun team, maar ik denk dat er wel meer ploegen geïnteresseerd zullen zijn.'

Sciandri: 'Mas naar Tour én Vuelta'

Om welke renners het gaat, vertelt Sciandri niet. Daar is het volgens hem de tijd niet voor: 'Laten we eerst focussen op racen.' Daarover wil hij dan ook wél meer kwijt. Zo vertelt hij over het programma van zijn kopman Enric Mas: 'Net als Alejandro Valverde zal hij de combinatie Tour-Vuelta gaan doen.' (Foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws