Wielrennen op TV 12 juni 2021 | Prachtige wielerdag met koers in Zwitserland, Slovenië, België en Frankrijk! Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Wielrennen op TV 12 juni 2021 | Prachtige wielerdag met koers in Zwitserland, Slovenië, België en Frankrijk!

Wielrennen op TV 12 juni 2021 | Prachtige wielerdag met koers in Zwitserland, Slovenië, België en Frankrijk!

Houdt u toevallig van wielrennen? Dan gaat u een hele fijne zaterdag tegemoet. Maar liefst drie koersen worden uitgezonden, met hele belangrijke etappes op het programma. In de Leiderstrui vertelt u waar en hoe laat u moet inschakelen.

TV en tijden etappe 7 Ronde van Zwitserland

In de Ronde van Zwitserland staat er een hele belangrijke etappe op het programma. Een klimtijdrit, inclusief afdaling. Wat kan Tom Dumoulin hier uitrichten en behoudt Richard Carapaz zijn gele trui? Als u dit feest live wil bekijken, dan kunt u om 15.10 uur inschakelen op de Eurosport Player. De start van de eerste renner zal om 12.21 zijn en de finish van de laatste renner is rond 17.20 uur.

TV en tijden etappe 4 Baloise Belgium Tour

De koninginnenrit staat in België op het programma! De renners duiken de Ardennen in. Wat gaat Remco Evenepoel doen? U kunt ook deze wedstrijd live op tv bekijken. De uitzending van de Baloise Belgium Tour wordt verzorgd door Sporza. Vanaf 13.30 uur kan de koninginnenrit live gevolgd worden via de zender Één. Ook Eurosport is erbij via het betaalde kanaal. Daar begint via de Eurosport Player de uitzending, net als bij Sporza, om 13.30 uur.

TV en tijden etappe 4 Ronde van Slovenië

Ook in Slovenië staat er een erg zware etappe op de planning. Na genoeg hoogtemeters gaan de laatste 2,5 km aan 13 procent omhoog. Kan iemand Pogacar van de overwinning afhouden? U kunt deze wedstrijd zien op Eurosport 2 en de Europsport Player. Op beide kanalen is er beeld van 13.00 tot 15.00 uur.

TV en tijden etappe 3 Route d’Occitanie

In Frankrijk staat er een echte bergetappe op het programma. Met vroeg op de dag de Col du Tourmalet, waarna de renners zullen finishen op Le Mourtis. De finale kun je zien via de site en Facebookpagina van de organisatie, al valt de stream regelmatig weg. In de Leiderstrui komt na afloop met een uitgebreid wedstrijdverslag.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws