🎥 Heeft Mathieu een probleem? Likes door het dak, Van der Poel moet na weddenschap een Ironman doen Mountainbiken
Mountainbiken

🎥 Heeft Mathieu een probleem? Likes door het dak, Van der Poel moet na weddenschap een Ironman doen

🎥 Heeft Mathieu een probleem? Likes door het dak, Van der Poel moet na weddenschap een Ironman doen

Mathieu van der Poel en Youtube-hit Average Rob hebben elkaar weer gevonden. De Belgische komiek Robert Van Impe vond Van der Poel een jaar geleden al bereid om hem de kneepjes van het cross-vak te leren. Dit keer steken de heren een mountainbike onder hun kont. En na afloop rolt er een interessante weddenschap uit de bus...

Average Rob, een hitserie op Youtube waarin Van Impe allerlei dingen uitprobeert middels de lessen van een professional, en Van der Poel kenden elkaar dus al. De heren, want Van Impe neemt z'n broertje Arno al een tijdje mee, werden uitgedaagd om te leren mountainbiken. En dan moet je niet denken aan een toertje in de Aa en Hunze in Drenthe. Nee, steile klimmetjes, rotsen en pittige afdalingen kwamen allemaal voorbij.

'Zonder bescherming, alleen de helm', roept Van der Poel meteen, die de Downhill-ervaring van de broers Van Impe niet meeneemt in zijn interessante les. Eerst een hobbeltje over met de fiets, dan een langer parcours over een bochtige steiger. Met een beetje hulp van de meester weet Rob zelf het parcours af te leggen. Ook de rotsen gaan uiteindelijk goed.

Dat was echter pas het begin, want Van der Poel neemt het duo ook mee het bos in. De angst raken de heren niet kwijt, want de val van Rob in een vorige video bij de Downhill zit in z'n hoofd. Het vele lachen, de oprecht interessante mountainbiketips van Mathieu en de montage maken het uiteindelijk tot een heel leuk kijkspel. Helemaal omdat er op het einde een weddenschap wordt afgesloten: bij 42.000 likes (of meer) op de video, belooft Van der Poel een Ironman te doen: 3,86 kilometer zwemmen, 180,2 kilometer wielrennen en 42,195 kilometer hardlopen. 'Als het in mijn schema past, hè!', roept de Nederlander nog.

Op zondag 19 november stond het aantal likes al op 81.000 likes. Van der Poel kan dus aan de bak in 2024... Rob en Arno doen alvast mee, wij zijn benieuwd!

Video: Average Rob leert mountainbiken van Van der Poel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws