Van der Poel start tóch nog in een wegkoers, de DH Famenne Ardenne Classic Nederlanders
Nederlanders

Van der Poel start tóch nog in een wegkoers, de DH Famenne Ardenne Classic

Van der Poel start tóch nog in een wegkoers, de DH Famenne Ardenne Classic

DH, de organisator van de DH Famenne Ardenne Classic, heeft verheugd medegedeeld dat Mathieu van der Poel toch nog start in de koers. Eigenlijk zou hij vorige week zijn laatste wegkoers hebben gereden, maar zijn ploeg Corendon-Circus heeft besloten dat het goed is om toch nog een wedstrijd te rijden.

De DH Famenne Ardenne Classic, waar voor Nederland verder onder meer Danny van Poppel en Mike Teunissen aan de start staan, had te maken met een vrij licht deelnemersveld met daarin maar drie WorldTour-ploegen. Om die reden is het vanzelfsprekend dat de organisatie blij is met het aanmelden van de Nederlandse ster.

Ook Tim Merlier gaat voor Corendon-Circus nog een wegkoers rijden. De Belgisch kampioen gaat van start in de Tour de l'Eurométropole. Naar verluidt heeft het te maken met het sprokkelen van UCI-punten. Die punten kunnen de Belgische ploeg nog goed van pas komen, mochten zij in de komende jaren toe willen treden tot de WorldTour. (Foto: Proshots)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws