'Prudhomme beloofde Van der Poel Tour de France 2021 op begrafenis opa' Tour de France

'Prudhomme beloofde Van der Poel Tour de France 2021 op begrafenis opa'

Door Ward Hilhorst 06 juni 2020 | 09:00


Mathieu van der Poel heeft niet onder stoelen of banken gestoken dat hij het tijd vindt worden voor een grote ronde. Als het qua mountainbikeschema past, zou hij wel oren hebben naar de Tour van 2021. Volgens de gebroeders Roodhooft komt dat wel goed.

In Het Nieuwsblad vertellen zij namelijk dat daarover gesproken is, en wel op de begrafenis van Raymond Poulidor, de opa van Van der Poel. 'Christian Prudhomme heeft het hem daar beloofd', weet Christoph Roodhooft te vertellen. Philip grapt erachteraan dat de Fransman hier niet onderuit komt. 'Jazeker, daar zijn getuigen van.'

Dat de samenwerking waarschijnlijk niet voor eeuwig zal duren, moge duidelijk zijn. De twee willen graag nog lang door, maar vinden stoppen of vertrekken bij de ploeg geen doodzonde, aldus Christoph. 'Toen we eraan begonnen, hebben we gezegd dat we zouden stoppen als we naar de Tour konden met een ploeg die een autobus had. Dat was een grap, maar misschien zat er wel meer waarheid in dan we konden vermoeden.' (Foto: Proshots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws