Lammertink voorspelt Tour-podium Dumoulin: 'Verwacht niet veel van Mollema en Kruijswijk' Tour de France
Tour de France

Lammertink voorspelt Tour-podium Dumoulin: 'Verwacht niet veel van Mollema en Kruijswijk'

Lammertink voorspelt Tour-podium Dumoulin: 'Verwacht niet veel van Mollema en Kruijswijk'

Maurits Lammertink verwacht dat Chris Froome, Tom Dumoulin en Romain Bardet op het Tour-podium staan. Dat laat de 27-jarige Katusha-renner weten aan Tubantia. Zelf reed Lammertink vorig jaar zijn eerste Tour.

‘Als ik nu het Tourpodium moet voorspellen, dan zeg ik dat dat gaat bestaan uit Froome, Dumoulin en Romain Bardet. In willekeurige volgorde’, zegt Lammertink. ‘Achter favorieten Froome en Dumoulin heb je veel frisse mannen die de Giro niet hebben gereden. Bardet dus, maar ook Quintana, Landa, Zakarin en Nibali. Het wordt een leuke Tour om naar te kijken.’

Van de andere klassementsmannen uit Nederland verwacht Lammertink niet veel. ‘Geraint Thomas was in de Dauphiné al top. Landa is heel goed, maar heeft altijd wat. Die kan op de kasseien zo twee minuten verliezen. Barguil is dit jaar niks en ik verwacht ook niet veel van Mollema en Kruijswijk’, somt Lammertink zijn tegenvallers op. (Foto: Katusha-Alpecin)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws