Urán richt zich opnieuw op Tour: 'Heb hier alles om me voor te bereiden' Tour de France
Tour de France

Urán richt zich opnieuw op Tour: 'Heb hier alles om me voor te bereiden'

Urán richt zich opnieuw op Tour: 'Heb hier alles om me voor te bereiden'

Rigoberto Urán zal zich in augustus gaan richten op de Tour de France, zo vertelt hij in gesprek met Marca: 'Ik denk niet dat ik problemen zal hebben om mezelf op die wedstrijd voor te bereiden.'

De nieuwe wielerkalender dwong de Colombiaanse klimmer om nog een keer goed naar zijn programma en voorbereiding te kijken. Na zijn deelname aan La Grande Boucle gaan de ogen van Urán gericht zijn op het wereldkampioenschap waar hij een mooi resultaat hoopt te behalen. Mogelijk ligt er zelfs nog een deelname aan de Vuelta a Espana of enkele klassiekers in het verschiet. 'Maar dat moet nog allemaal blijken', zo vertelt hij in zijn video-gesprek.

Urán: 'Heb alles wat ik nodig heb in Colombia'

Urán beleefde een groot deel van de coronacrisis in zijn thuisland Colombia, maar hij denkt niet dat dat een probleem gaat opleveren voor zijn vormpeil in het najaar. 'Er zijn nog vier maanden tot de Tour', rekent hij uit. 'Dat is de perfecte tijd om daar in goede gezondheid te arriveren. Ik heb alles wat ik nodig heb in Colombia, dus ik denk niet dat het problemen gaat opleveren.' (Foto: Sirotti, 2019)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws