Alvarado ontbreekt op definitieve startlijst voor Wereldbekerwedstrijd in Hulst Veldrijden
Veldrijden

Alvarado ontbreekt op definitieve startlijst voor Wereldbekerwedstrijd in Hulst

Alvarado ontbreekt op definitieve startlijst voor Wereldbekerwedstrijd in Hulst

Ceylin del Carmen Alvarado start niet in de Wereldbekercross van Hulst. De Nederlandse, die zaterdag nog knap tweede werd in Baal, ontbreekt op de definitieve startlijst van de wedstrijd.

De afzegging van Alvarado is opvallend, aangezien ze zaterdag nog een van haar beste crossen van het seizoen aflegde. Ze was na afloop dan ook zichtbaar content met haar prestatie. De voorbije weken waren de prestaties beduidend minder. Door de teleurstellende prestaties heeft de afzegging voor Hulst dan ook weinig ingrijpende gevolgen voor haar positie in het Wereldbekerklassement. Ze stond daarin al op een ruime achterstand.

Volgens Christoph Roodhooft, ploegbaas van Alvarado bij Alpecin-Fenix, wil de renster 'het goede gevoel' vasthouden en start ze daarom niet in Hulst. Over een week staat het Nederlands kampioenschap veldrijden op het programma, waar zij normaal gezien gaat proberen haar titel te verdedigen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws