Annemarie Worst verslaat andere Nederlandse dames in Parkcross Maldegem Veldrijden
Veldrijden

Annemarie Worst verslaat andere Nederlandse dames in Parkcross Maldegem

Annemarie Worst verslaat andere Nederlandse dames in Parkcross Maldegem

Annemarie Worst heeft de Parkcross in Maldegem weten te winnen. De Nederlandse, die zaterdag nog zesde werd op het WK, reed in de slotfase weg van een groepje concurrentes.

Vier dagen na hun WK dook een deel van de vrouwelijke crossers alweer het veld in in Maldegem, waar de zogenoemde Parkcross op het programma stond. Een cross die niet live op TV te aanschouwen was.

Laura Verdonschot dook in Maldegem als eerste het veld in na een snelle start, met de jonge Leonie Bentveld en favoriete Inge van der Heijden in haar spoor. Die laatste pakte al snel de kop over, maar kreeg even later gezelschap van Manon Bakker, die afgelopen weekeinde last minute werd opgeroepen voor het WK, en Worst.

In de tweede ronde moest Worst haar medekoploopsters even laten gaan, maar uiteindelijk maakte ze samen met Denise Betsema nog de oversteek naar voren. De renster van 777 reed in de slotrondes vervolgens weg van haar directe concurrentes en mocht de handen op die manier in de lucht gooien.

Uitslag Parkcross Maldegem vrouwen 2023

Results powered by FirstCycling.com

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws