🎥 Betsema verklaart aanvarinkje met Honsinger: 'Het was letterlijk duwen' Veldrijden
Veldrijden

🎥 Betsema verklaart aanvarinkje met Honsinger: 'Het was letterlijk duwen'

🎥 Betsema verklaart aanvarinkje met Honsinger: 'Het was letterlijk duwen'

Terwijl de dames in Merksplas om de podiumplaatsen streden, werd een incidentje uit de eerste ronde al uitgelicht op social media. Denise Betsema en Clara Honsinger leken een beetje met elkaar in de clinch te liggen, maar die eerste zwakte het na afloop direct af.

Betsema eindigde uiteindelijk als tweede achter Ceylin del Carmen Alvarado. 'Het was eigenlijk na de start al verloren, Alvarado was de eerste ronde al uit zicht. Ik verloor bij de start direct tien seconden ofzo en heb dat de rest van de wedstrijd moeten bekopen.'

'Op de modderstrook voor het eerste heuveltje was het letterlijk duwen', verklaarde Betsema het tijdverlies en kleine incidentje met Honsinger op die plek, waar ook Lucinda Brand veel plekken verloor. 'Iedereen kwam daar met de fietsen tegen elkaar aan. Maar goed, ik hoop op een betere dag zondag. Vandaag was niet top', besloot Betsema realistisch.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws