Crosswinter ging als nachtkaars uit voor Betsema, die nu ook nog operatie wacht: 'Dat is nooit leuk' Veldrijden
Veldrijden

Crosswinter ging als nachtkaars uit voor Betsema, die nu ook nog operatie wacht: 'Dat is nooit leuk'

Crosswinter ging als nachtkaars uit voor Betsema, die nu ook nog operatie wacht: 'Dat is nooit leuk'

Denise Betsema kampt met een slepende knieblessure en dat blijft voor de komende periode absoluut niet zonder gevolgen. De Texelse moest zich last minute afmelden voor het NK in Hoogeveen in januari met de kwetsuur en het is nog niet voorbij met de fysieke malaise. Ze moet worden geopereerd, zo meldt haar ploeg Pauwels Sauzen-Bingoal op Instagram.

In de zomer sloeg het noodlot toe toen Betsema een ongeluk meemaakte tijdens de training. Hierdoor werd ze niet helemaal fit voor het net afgesloten veldritseizoen. Ze begon haar seizoen nog met enkele hoopvolle resultaten, zoals een tweede plaats in de koppenbergcross. Vanaf half december werden de resultaten echter minder.

De blessure verhinderde Betsema niet helemaal om nog te crossen. Afgelopen weekend kwam ze nog in actie in Oostmalle, waar ze zevende werd. Bij het WK eindigde ze als vijftiende. Normaliter zijn dit echter geen resultaten voor Betsema om over naar huis te schrijven. In de vorige veldritwinter presteerde ze nog veel constanter.

Betsema laat het er echtet niet bij zitten. Bij de post van haar ploeg staat alvast een quote die duidt op het veerkrachtige karakter van de dame. 'Een operatie is natuurlijk nooit leuk, maar ik kom zeker sterker terug!' Alvast heel veel sterkte, Denise!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws